Etiketter

Bild (3) Engelska (38) Hkk (3) Idrott (8) Lära att lära (2) MA (7) Musik (1) No (36) Portfolio (4) So (5) Svenska (27) Tyska (37)

fredag 2 september 2011

Sammanfattning av Sovay

Det har kommit en amerikan vid namn Virgil Barret som sa att Sovays pappa är åtalad för att gått emot staten.

Detta gör att Sovay vill ta sig en titt på familjeporträtten där hon ser sin pappa leende och kunde inte fatta att han blev dömd för att vara emot staten. Sen så kom hon till en oval ram där det inte var ett porträtt men istället var det en lock av hennes mamma. Då bestämde Sovay sig för att ge sig ut och bli stråtrövare.

Sovay har tur och har inte stött på någon polis på hennes rån utan hon har bara mött vanligt folk. Men hon har också träffat fattigt folk som hon inte rånar och allt hon får av sina rån lägger hon på ställen där hon vet var fattiga passerar och folk kallar henne för kapten Flamma för att hon har en ginst kvist. Men detta får Gabriel reda på och han vill inte att Sovay hamnar i trubbel så han bestämmer sig för att rida ut och hjälpa Sovay med rånen.

1 kommentar:

  1. Din sammanfattning visar att du följer med i handlingen. Kontrollera språket; sätt ut punkt eller bindeord. Skriv ihop sammansatta ord, skilj på sin/hennes.

    SvaraRadera